Начало » Ароматният плод, носещ любов

Ароматният плод, носещ любов

by For me
0 коментар
Ароматният плод, носещ любов

Прическата, цветът на лака за нокти,  храната – ето три неща, с които жената може да стартира, разнообразявайки ежедневието си. Пазарувах. Погледът ми се спря на предизвикателен плод. Наподобяваше голям орех, а обвивката – розова, като на морски таралеж.

Обелваш коричката и излиза бяло-розов плод. Уловимо сладък вкус! В средата голяма кафява костилка. Неговият произход отвежда в Азия, а името му, преведено от китайски, означава дар за щастлив живот, даден ни божествено.

„Личи“ е нискокалоричен и допринася за здравословния  хранителен прием.  Съдържа фибри, магнезий, калий и витамин C. Полезен е за хора с диабет. Влияе положително върху функциите на черния дроб, белите дробове и бъбреците. Подпомага и храносмилателния  тракт.

Опитайте нетрадиционния за нашите ширини китайски плод. Лекият му вкус и ароматът носят изненада. Ако плодът е презрял, кората е тъмночервена и вкусът не е същият. Класическият вкус на „Личи“ носи асоциация с жасминова нотка и череша. Свеж и хубав е в розов цвят на коричката.

Императорска легенда го представя като символ  на любовта и романтиката. Който хапва от него, може да се влюби. Имате проблем с любовта?… „Личи“ идва в подкрепа!

Може да харесате още

Остави коментар