Начало » Да бъде скъпоценно време за мен

Да бъде скъпоценно време за мен

by For me
0 коментар
Да бъде скъпоценно време за мен

Обичам те, но себе си обичам повече

Чакай, постой, отвори душа! Случайности няма. Попадна при Анастасия в страната на чудните сърца. Припомни си, времето е твоят най-скъп ресурс, него не можеш да възстановиш. Да беше чаша вино, да долееш…, но не е. За това внимателно и мъдро го разменяй, не за смет, а за съкровища. Тук имаш и даваш, искаш и получаваш – богатство. Червенокоса фея, щастливо събира за теб скъпоценности. Търсени дълбоко в човешките недра. Както се пресява семето от плявата, така. Омагьоса ме стопанката на този дом и стана мое вдъхновение.

Като човек с голям житейски опит, като мама на три деца, като семеен психолог, аз ще пиша мислите на нашите сърца, а ти ще ги разчиташ. Точно тук. Обещавам, че ще бъде стойностно и много полезно. В това светло пространство без излишна суета и лепкави думи срещу своето време ще получаваш умствен детокс и чиста есенция за душата. Ще пътешестваш в зона, свободна от дигитални капани за кражба на твоето време и твоите пари.

Щом си тук, докоснато е моето сърце и аз ти благодаря. Но после поеми на път из тази чудна територия, има още толкова сърца да бъдат докоснати, прочетени, разбрани. По нещо за теб, за всеки мъж и жена. И се завръщай често, защото е топло, уютно и пълно време с полезности.

Твой душеприказчик – Ирен Ирис Велкопулос.

Благодарим на автора за дарената информация

Може да харесате още

Остави коментар