Начало » Вяра и трепет за новото честита 2022!

Вяра и трепет за новото честита 2022!

by For me
0 коментар
Вяра и трепет за новото честита 2022!

Посрещнахме Новата година. Дали не дойде толкова бързо? Пада лист от календара и бум – фойерверки за 2022!

Ново начало, нови надежди и много вяра. Това е настъпването на новата година –  поне за мен и тези, от които съм заобиколена. Напоследък  хората, вероятно и заради пандемията, единствено си пожелават здраве. Нека да добавя – вяра и време, за да живеем всеки ден като Нова година, изпълнени с радост и трепет за новото!

В тези дни ще чуете обещания и желания, за тях много от нас мечтаят. Пожелавам ви постоянство на желанията, вяра и воля за изпълнение. Ако искаме повече време с близките си, да си го поставим като приоритет. Ако искаме реализацията на наше хоби, да започнем с първата крачка. Моето мото е „Направи го сега!“. Щом искаш нещо повече от три дни, значи е твоето нещо.  Любов към себе си на първо място, да знаеш от какво имаш нужда и да общуваш истински –  през сърцето. Да притежаваш куража да бъдеш уникален екземпляр, да си себе си, без маски, и да имаш смелостта да изразяваш своя колорит.  Всеки носи идентичност. Прекрасно е да можем да се наслаждаваме на пъстротата на характерите, на темперамента на  българския ген. Имайте смелостта да опитвате, да падате и да ставате,  да продължавате! Животът е с интересно чувство за хумор – тъкмо си придобил ново умение и се появява проверката дали е така!?…

В посланията добавям  търпение към мечтите, копнежите и вселената, време да чакаме, да обичаме и да сме обичани. Да създаваме мечтания от нас живот.

За много години!

Нарочете си годината да е такава, каквато копнее сърцето ви!

Може да харесате още

Остави коментар