Начало » Грешките на мъжа към жената – топ 5

Грешките на мъжа към жената – топ 5

by Anastasiya Chocheva
0 коментар
5-greshki

Да погледнем грешките на мъжа към жената – топ 5. Несъмнено всеки носи своята чувствителност и емоционални състояния, а те нерядко са факторът, който води до разминаване с другия.

Първа и най-често допускана грешка – бързината на мъжа за действие и невъзможността за толеранс и търпение. Мъжът е прагматичен и целенасочен като енергия, жената е творчески хаос. Когато мъжът е гневен и нервен, неговата енергия е толкова силна, че може да изплаши и заспало животно. Разбира се, говорим за хората, които не се срамуват да покажат емоциите си. В тази ситуация жената се плаши и започват притесненията й. Голяма грешка в поведението на мъжа е проявата на грубост и липсата на неусещане в ситуацията кога и какво да кажеш.

Втора грешка: мъжът си изкарва яда върху жената и тя се плаши от това състояние, той ляга на дивана и потъва в своя свят, игнорирайки нея.

Трета грешка – критичността. Ако вие сте недоволни от партньора си, знайте, че е хубаво да си прехапете езика и да броите до десет, докато не се успокоите. На никого не му е приятно да е критикуван или осъждан кой е и как действа.

Четвърта грешка – мъжът иска цялото внимание сега, веднага, лишен е от  търпение, такт да изчаква и да бъде толерантен.

Пета, но не на последно място по важност, грешка – мъжът се отнася с нея все едно е баща й в пубертета. Освен това, когато има битов проблем, господа, не я оставяйте сама да го решава. Разрешете го вие – мъже сте, все пак.Или да й погледнете колата, жената е жена.

Грешките на мъжа към жената – топ 5!

Важно е връзката да се гради на спокойна комуникация, а не върху контрол. Вашата съпруга или приятелка не е ваша собственост. Не я  контролирайте за всичко, така нарушавате нейната свободна воля и темп за живот. Мъже читатели, тези грешки са пагубни и не се чудете, ако жените бягат с 300 от вас. Жените обичат да обменят мисли за житейския си опит с мъжете, а много пъти мненията им, ако не са еднакви, то са сходни. И се появяват класации, извеждащи грешките на мъжа към жената в топ 5.

Може да харесате още

Остави коментар