Начало » НАЧАЛОТО НА ЖИВОТА

НАЧАЛОТО НА ЖИВОТА

by For me
0 коментар
НАЧАЛОТО НА ЖИВОТА

Нека да вдишаме този свеж месец, нека да се възродим през този месец! Нека всяка наша фибра поеме от силата и енергията на природата, от светлината й. Има какво да вземем всеки миг от сутринта до вечерта! Ние, жените, трябва да се поспрем – нужни са ни само десет минутки на ден, за да получим от Вселената благодатта и изобилието, с което ни обгръща. Нека да отворим всичките си сетива за получаване. Да бъдем благодарни и в този интересен момент за ВСИЧКО!

Животът и жената са едно цяло! Няма живот без жената! Няма ги свежестта и радостта без жената! Нека да се справяме с предизвикателствата със СВОБОДА И ВЯРА! Жената е началото! Жената е животът! С тази задача сме пристигнали на този свят, нека свещеното, което е заложено в нас, да го изпълним с ЛЕКОТА! Природата ни води и ни показва със своята цикличност толкова ЯСНО И ПРОСТИЧКО!

Да живеем и да даряваме радост – след като сме отделили необходимото време за себе си (по правилния начин, разбира се), ще видим, че никак не е трудно! Ако тровим тялото си с неблагоприятни храни и тежки мисли, с песимизъм и страх, разбираемо е да не сме в състояние да подадем ръка на близки и познати. Отровите аз ги наричам „тежки метали”…

Структурата на нашето тяло, мили жени, ни показва и води, доверете й се и пълен напред! За новото начало, за новия живот! За НАЧАЛОТО! ЗА ЖИВОТА!

И МАРТЕНСКО ДА НИ Е!

Благодарим на Весела Иванова за дарения текст.

Може да харесате още

Остави коментар