Начало » Защо да избереш йога

Защо да избереш йога

by For me
0 коментар
Защо да избереш йога

Ежедневно чувам за хора с болки в тялото, гръбначни изкривявания, депресия, страдания по загуба на близък човек, несгоди в личен план, наднормено тегло, храносмилателни проблеми.

Решението е едно – иди на йога! О, да!

Проблемите при всеки човек са различни и може би ви се струва странно, че ви предлагам универсално решение. Намерете подходящия инструктор и започнете да практикувате.

Йога не е спорт. Нито пък изкуство. Йога е феномен, път към твоето вътрешно „аз”!

Чрез нея ще научиш как да се движиш правилно, да дишаш правилно, да подбираш храната си така, че да си здрав и силен.

В началото започваш да правиш само физически упражнения. Впоследствие установяваш, че практиката се превръща в едно от най-големите ти удоволствия. После те обзема такава страст към йога и няма да можеш да се откажеш от нея. Правилното дишане, движението и медитацията стават неразделна част от ежедневието ти.

Бавно, бавно се избистря и начинът, по който гледаш света около себе си. Цялостното ти възприятие за живота се изменя. Усещаш сам промяната в емоционалния си свят и се отърваваш от стреса и гнева. Ставаш по-спокоен и приемащ ситуациите в ежедневието. Изведнъж се чувстваш прероден.

Усещаш, че начинът ти на хранене се е изменил. Сам си започнал да съзерцаваш храната и да търсиш нейния състав, наблюдаваш и как ти влияе всяка една храна.

Добрата храна за тялото и душата става приоритет за теб. Цялостният ти живот се променя в положителна насока.

Може да харесате още

Остави коментар