Начало » Терапия с музиката

Терапия с музиката

by For me
0 коментар
терапия-с-музиката

Идваща от вечността, музиката има многостранно въздействие. Стилове и хитове създават звездно пространство от звук, мелодия и ритми. Топлят сърцето и душата. Това универсално и своеобразно едновременно изкуство отнася сетивата надалеч, води ги през километрични разстояния, за да намерят островни  територии на духа, изтъкани от диаманти.

Музиката притежава изумяващата способност да изважда емоциите. Неслучайно в съвременната психология все по-популярна става музикотерапията. Измежду музикалните жанрове всеки по свой начин докосва и поражда емоционална вибрация, а у музиката е заложена енергийната сила да отваря и да лекува сърцето и душата.

Експериментирайте, пускайки си музика. Унес в релакс и наслада! Бавната нежна музика, заредена с лирично съдържание, е уникална терапевтична техника. Някои стилове енергизират и водят дори до търсена артхипноза…

Улавяйте състоянието си и прибягвайте до вълните на музиката. Тя и въздухът са мощни средства за баланс на нервната ни система. Музиката несъмнено моделира състояния в човешката личност. Влезте в това божествено изкуство. То привлича, задържа и предизвиква неподозирани усещания.

Историята на музиката е история и на човечеството. Музиката хуманизира, придава цветове, които ни слагат в отворени обръчи от бляскави светлини и настроение!

Може да харесате още

Остави коментар