Начало » Как да привлечеш момичето на първа среща

Как да привлечеш момичето на първа среща

by For me
0 коментар
Как да привлечеш момичето на първа среща

Много сме сложни ние, жените, за мъжете: или го играем безчувствени кучки, или добрите ревящи момиченца тип жертва. Обикновено това се случва заради нашите емоционални или мисловни модели, които дават смесени сигнали. Дали ни е затворено сърцето заради травма, или не знаем кои сме?

Да си представим запознанство между момиче и момче в полова зрялост. Запомнете – едва ли има човек, който не иска да усети, че е харесван и приет. Времената измениха общуването и всеки е малко или много обвързан с интернет технологиите. Ще посъветвам момчетата – когато искате да поканите момиче на първа среща, поговорете с нея за интересите й. Колкото повече се интересувате от нея, толкова повече ще осъзнавате къде да я
заведете на първа среща.

Какво обича да прави, когато има един свободен час през деня. Дали е само за нея, или го споделя с приятелки, с приятели, обича ли кино, театър, изложби?

Колкото повече се интересувате, толкова повече ще знаете къде да отидете. Ако мислите за вечеря, попитайте какво обича да хапва, но бъдете джентълмени! Да хапваме дюнер на крак, никак не е подходящо, ако вие сте срещнали дама. Като за начало я слушайте, без да я прекъсвате, и след това предложете място. Ако няма зелен сертификат, заведете я на пикник сред природата – вземете от готови храни и напълнете една кошница с храна. Задайте й, преди да организирате всичко, следния въпрос – коя първа среща е найсмешна в очите ти и защо?

Продължете с коя е идеалната за теб първа среща? И слушайте…

Може да харесате още

Остави коментар