Начало » Красота под Новогодишната елха

Красота под Новогодишната елха

by For me
0 коментар
Красота под Новогодишната елха

Първите студове подлагат епидермиса ни на голямо изпитание. В началото на зимата е необходимо да поддържаме кожата, изграждайки ефикасна бариера за него и предпазвайки го от студа, вятъра и външните фактори.

По ръцете и цялото тяло може да се появят напуквания, зачервявания и сърбеж с „белене”. Необходимо е да си набавим кремове, обогатени с витамин Е, за да избегнем зачервяванията и напукването. Ако не желаете да сменяте използвания от вас крем, може да прибавите витамин Е 75 % към съответния крем за лице и тяло, а действието на крема ще бъде успокояващо, омекотяващо и силно хидратиращо.

Има три стъпки, които трябва да са част от ежедневието ни, за да си подаряваме моменти за излъчването на нашата кожа. Първото действие е почистване. За да е перфектно почистено лицето, е необходимо да премахнем нечистотиите от него, от шията и от деколтето. Така тези зони придобиват готовност да поемат другите лечебни ходове.

Следва серумът. През студените месеци е невъзможно да се откажем от серума за лице. Съдържа висока концентрация на активни съставки, необходими за кожата ни през зимата. Така кожата ще бъде хидратирана, блестяща и без бръчки.

Третата стъпка е дневният и нощният режим. Завършваме цикъла с подходящия крем, за да премахнем „следите на времето”. Кожата ни ще е подхранена през целия ден.

Тя има нужда от грижи особено когато дните ни са изпълнени с много стрес и умора и е маркирана. Можеш да се довериш на едно „шоково лечение” с вещества, пълни с антиоксиданти и пептиди, от най-различни водещи козметични марки, попитай консултант в магазин за козметика кое е найподходящо за твоята кожа.

Може да харесате още

Остави коментар