Начало » Любов

Любов – кой с разбито сърце, кой мечтае за партньора! Вероятно често се питате и какво е любовта, защо имам толкова нужда от нея? Може да си изградиш доста странни мисли на тази тема, да гледаш романтични филми и винаги в трепет да очакваш приказната картина.

В реалния живот обаче много често илюзиите се разпръскват и си сам – с неосъществените очаквания. А ние, човешките същества, сме дошли през най-интимния акт на любовта и нашите сърца винаги търсят нещо, което имат в себе си.

Любовта я носим и от нея споделяме. Любовта от романите и приказките се случва само със създадения за теб, когато с всяка клетка на тялото си усещаш, че си на правилното място и с правилния човек.

На другия полюс са съмненията. Той/тя не отговаря на представите, които имаш! Как да повярваш, че е любов, ако очакват от теб само забавление, а си на вълна сериозна връзка?

Това може да бъде изговорено, като си наясно със себе си и проявяваш искреността. Ако желанията ви не съвпадат, да предпочетеш друга посока, защото едва ли някой обича да бъде разиграван или да чака промените в този, който не е наясно със своята личност и своите търсения.

Любовта не се открива с игра на криеница или по модела „иди си – ела си”. Любовта, изразът на нашата индивидуалност, не пари, а грее. Изслушва тихо дори и сълзите!…

Всеки човек обича различно. Ако не ви харесва, пуснете го – за друг ще е идеален. Любовта е приказка за всеки ден, усмивка, поглед, радост и щастие във и на взаимни усещания.

Да бъде Любов!

Може да харесате още

Остави коментар