Начало » Любов – купуваме ли си я?

Любов – купуваме ли си я?

by Anastasiya Chocheva
0 коментар
lubov-kupuva-li-se

Могат ли парите да ти донесат любов, да си купуш с тях здраве, след като ти дават изключително много възможности и преживявания в света на комерсиалното?

Любовта не е във вещите и в материалните неща, нали? Тя може да е и на пода в кухнята, на пикник с любимия мъж, дообогатен с домашна храна. Любов съдържат и малките неща – любов, пораждаща енергия и емоционално утоляване. Дойде сезонът на коледните подаръци. Чудесен повод  да подарите на хората, които обичате, и от голямата ценност – от своето време.

Нека отдалечим мислите си от настройката за консумация и какво ще получаваме… От този, на когото не даваш нищо материално, да усещаш любвеобилно отношение и защо е до теб – ето любов!  Едва ли ще поспорите, че има момичета, които гледат на мъжете като касички, за да запълнят липсите си, влизайки в ролята на малки глезли. На другия полюс са жените, осигуряващи автономно своите средства!

Пранковете за златотърсачки интригуват. Той се появява с майбах и я качва. Изгубил си е всичко и очаква да му помогне. Тя се учудва, че й иска пари. Звънят за лизинга на колата, когато търсачката е до него. Следва обаче събиране на крушите…

Нашето време е ценност, инвестирайте в умения, които да развиват ума ви. В категорията на златотърсачките винаги има по-красива и по-млада, а другите, без да подозират, се изхабяват емоционално.

Мъже, спрете с евтиното купуване на любов. Хубавият подарък в лукс е повече от примамлив, но само да  пълниш материалната обвивка, без да даваш от сърцето си, не е честно. То, сърцето, и на мъжете, и на жените не струва пари!…

Може да харесате още

Остави коментар