Начало » Скритото послание в нашия подарък

Скритото послание в нашия подарък

by For me
0 коментар
скритото-послание-на-един-подаръ

Може би често сте учудени защо ви подаряват определен подарък. А дали това не е начинът, по който ви виждат?

В много ситуации жените може да допуснат грешка и да не оценят поднесения им подарък, очакванията да ги разочароват. Подаряват им гривна с пеперуди и камъни, човекът ги е възприел като свободна пеперуда и същевременно ценна като камъка. Подарък часовник – нямаме време или е намек да сме по-точни и организирани?!…

Когато не толкова близък човек подарява цвете, интересът към тълкуване се повишава. Ако цветето е от жена за друга жена, и то особено за празник, оприличава те на подареното цвете. Зачести ли подаряването на цветя, то явно си  цвете за този човек!…

Ако получавате подарък парфюм, подаряващият обожава аромата и иска да оставяш аромат където и да минеш. Подарък, изразяващ се в обеци с блясък, говори, че те възприемат като бляскаво бижу. Чантата също отразява визията на подаряващия за твоята същност. Практична или кокетна е избрал – така те вижда този, който я насочва към тебе.

Подаръкът от жените към мъжете буди предизвикателства. Ако жената иска да подобри мъжкия стил, обикновено избира дреха. Концентрира ли се да докосне сърцето ти, то в действие идва сантименталният подарък. Тук активен е колажът с ваши снимки или чаши и други подобни предмети, колоризирани със снимки, фигурки и всяккави знаци, които будят емоционалната реакция в личния ви свят.

Подаръкът е жест на внимание. Жестовете пораждат благодарност, но изискват и оценка. Неслучайно като най-ценен подарък често е определяно времето с даден човек. Популярна е фразата, че времето е пари, но и споделено време не можеш да купиш!

Може да харесате още

Остави коментар