Начало » Морето – дарът на природата

Морето – дарът на природата

by For me
0 коментар
морето-дара-на-природата

Водата е вълшебство за ума и душата, морето – успокояващ природен феномен. Пречиства и зарежда мислите! Солената вода допринася да филтрираме негативната енергия, витаеща около нашата аура. Половин час пък статично да гледаш морето, е достатъчно за душевен мир.

Морските изпарения рано сутрин са от най-целебните за белия дроб. А лековитостта на пясъка?! Когато ходим боси по него в топлите часове, правим терапия на нервната си система. Витамин D събираме от директните слънчеви лъчи, осигурявайки си силен имунитет.

Морските вълни са сред най-безценните дарове на природата. Те може нежно да идват към брега, а ако задуха силен вятър, да заиграят в замах.

Придобитият тен на кожата влияе на усмивката и емоционалното равновесие, намесил се е витамин D. Морето по специфичен начин отваря сетивата за безкрая, за състояния на мечти, за изблик във волен смях, познат ни от детството.

Морето е партньор на любовната сцена. Енергиен контакт с любимия човек, да отвориш сърцето си в целувка и да се разбиват вълните до теб…Богатство!  

Може да харесате още

Остави коментар