Начало » „Ненси Денс” – детска танцова школа в Пловдив

„Ненси Денс” – детска танцова школа в Пловдив

by For me
0 коментар
„Ненси Денс” – детска танцова школа в Пловдив

„Ненси Денс” – детска танцова школа в Пловдив, авторски мюзикъл с образователна насоченост под формата на театър в детските градини и една сбъдната мечта за мен – Анастасия Чочева! Когато бях дете, обожавах да танцувам и да пея. Не обичах ограниченията и танцувах без умора.

„Ненси денс” е школа за всяко дете, което, като чуе музика, става и танцува. Ние сме екипът, който ще поведе детето ви в специално създадени хореографии, анимирани за неговата възраст.

Ние формираме приятелска среда. Работим с радост за дошлите в танцовото изкуство и им даваме нашата любов в магията на танца.

Възпитаваме ги и в любов към движението, в грация, финес, да усещат ритъма на музиката и основата на танца. Създаваме способности за добра дисциплина и постоянство в овладяването на танцовата стъпка.

Танцът и музиката са свързани изкуства, въздействащи на душата и тялото. Ако детето заобича със сърцето си тези изкуства, се превръща в щастливо – не само в детството, а и в следващите етапи на личността.

Високият професионализъм на преподавателите осигурява комфорт и увереност, че децата ще усвояват материала внимателно, в съответствие със своите възможности и възрастовите особености.

„Ненси денс” създава безопасна среда в часовете по танци. Нашата практика е доказана, постиженията ни са факт, изкуството ни присъства в много от училищата в Пловдив!

Може да харесате още

Остави коментар