Начало » Кои мъже привличат жените

Кои мъже привличат жените

by For me
0 коментар
кой-мъже-привличат-жените

Ноу-хау изрази ни помагат да разберем кои мъже привличат жените. Ето поредица от стъпки, водещи до постиженията ви, скъпи господа!

Искате да привлечете целеустремено момиче с изграден светоглед, формирано отношение към собствената личност? Във ваша полза идват някои правила, прилагането на които носи успех. 

Ако сте излезли на първа среща, не се оплаквайте, че не ви върви с жените. Вероятността да ви помислят за неудачник, е голяма. Не се оплаквайте от късмета си, колата. Просто не  се оплаквайте! Защото веднага включвате бутона „аз негова майка и успокоител – не”. Жените бързо усещат това!

Второ, никога не истерясвайте! Ако си позволите да излеете огън и жупел на сервитьора, бармана или на когото и да е, карате жената да предположи, че тази истерия ще се излива и върху нея.

Трето, имайте добре поддържан външен вид, а козметичните добавки, носещи ухание, са важна част за рецепторите и на двата пола.

Четвърто, не преяждайте, не препивайте, не препушвайте колкото и да сте притеснени, за да не се създаде впечатлението, че нямате граница в нищо.

Пето, владейте етикета! Ако искате връзка, бъдете джентълмени и се отнасяйте с дамата подобаващо.

Шесто, изслушайте внимателно, не прекъсвайте, бъдете умерен и не прекалено многословен.

Седмо, предразположете жената да се почувства специална. Ако го направите, тя ще ви създаде прекрасен момент. Доставете й искрен комплимент и се насладете на 100 % внимание от нейна страна. Жените знаят как!

Може да харесате още

Остави коментар