Начало » Заблуди в мъжкото мислене

Заблуди в мъжкото мислене

by For me
0 коментар
заблуди-в-мъжкото-мислене

Объркващи твърдения властват в мъжкото мислене. Приятелката или съпругата е длъжна да търпи гнева, мрънкането или оплакването?! Мъжете са в заблуда, че едва ли не е необходимо жената партньор да бъде психолог, майка, постоянна опора. Нека не забравяме – мили мъже,  не е нужно да ви се дава топло мляко, не сте дете, за успокоение…Пренастройте мъжкото си мислене!

Чести са случаите, когато мъжете от майките се прехвърлят върху партньорките си и забравят, че не само те имат проблеми. Ако единият от партньорите е психически издръжлив, то той поема голяма част от безпокойството на другия. Добре, но нека е с мярка и граница!

Неправилно е схващането, че каквото и да правите, жената винаги ще е до вас. В едно партньорство да приемеш за даденост другия, да задействаш въображение, че всичко, дори и негативното, ще бъде приемано и понасяно, е голяма грешка.

Балансът между приемане и изискване създава хармоничната връзка. И нещо стратегическо – печелете жена ви (приятелката ви) всеки ден. Сещате ли се за онази фраза – ако не можеш да я избираш всеки ден и с рошава коса, и сънена, помисли си дали е тя? В полза е за мъжкото мислене.

Ефектно е любовта да бъде търсена. Уловиш ли я, то тя се усеща! Без многословие, а с поглед,  с хванатата ръка, взаимното намиране, разбиране и вътрешната спойка в двойката. Вглеждайте се и усещайте в коя роля влизате. Не е ли вашето някое сърце, пуснете го, то знае какво иска… Помълчете и го чуйте

Може да харесате още

Остави коментар