Начало » Изкуството да си пълноценна жена

Изкуството да си пълноценна жена

by Anastasiya Chocheva
0 коментар
zkustvoto-da-si-

Осми март – денят, когато повечето мъже се сещат да са галантни с жената до тях. Носят цветя, подаръци, демонстрират любезно отношение. Мили момичета, статията е посветена на всяка от вас, която ще се припознае в тези редове!

Ако сутрин не знаеш как да се облечеш и искаш накуп да сложиш всичко върху себе си, разбери, че е нормално. Нормално е да си объркана, защото си момиче. Редица са ситуациите, когато не ни е ясно с кое ще се чувстваме най-добре, кога изглеждаме най-добре и как да се облечем.

Косата ти е мръсна и си нервна. Пълна е с окончания на скалпа и са натежали проблемите, та чак скалпът те боли… Нямаш време да измиеш косата си и я връзваш, а с това автоматично получаваш сила на супергероиня, защото опъваш фоликула и си правиш масаж.

Ако си се успала и не си се гримирала, чувстваш се зле, силната ти усмивка върши работа! Не намираш нещо в чантата си? Ние винаги носим много неща –  червила, кърпички, визитници, превръзки, тампони… Мъкнем всичко това и то винаги влиза в употреба. Доказателство, че сме практични!

Когато сме в лошо настроение, ни е трудно да обясним защо се чувстваме така. Обикновено не сме разбрани, ако сме разстроени заради историята на някоя приятелка или детето на съседите, на което са се скарали пред очите ни. Тежко е да се обясни чувствителността на мъжа – той няма цикъл, излиза само с портмонето си, достатъчно му е да се изкъпе и е готов да тръгне…

За бързината – една дама никога не бърза. Неслучайно, като сложим токчета, ставаме по-бавни, леки и ефирни. Роклята е задължителна – когато сме с рокли, излизат малките момиченца в нас, а те обожават комплиментите и са усмихнати на живота. Роклята ни изразява. Ако обичаш впити рокли, се чувстваш добре в кожата си, показваш сексапила си! Обичаш ли дълги, се радваш на зряла женственост.

Сега, в навечерието на 8 март, нека припомним и че една жена е цвете, макар женската  емоционалност понякога да плаши. Особено когато ни виждат тъжни или плачещи! Поливайте себе си с любов и женска енергия, подарявайте  си нов лак, забавлявайте се, рисувайте, пейте, присаждайте цветя, плетете, гответе и създавайте красота в света. Ние сме жени – целунати сме от съдбата с „орисията” да пазим изкуството на жената.

Изкуството на пълноценната жена!

Може да харесате още

Остави коментар