Начало » Алея на книгата и радостни хора във Варна

Алея на книгата и радостни хора във Варна

by For me
0 коментар
алея-на-книгата-и-радостни-хора-във-варна

Цветове, езици, глъч, повешен градус на настроението, радостни хора – ето я Варна през лятото. Животът кипи!… 

От 29 юли до 7 август 2022 Алея на книгата се разстила в морската столица. Тази алея, която води към главния вход на морската градина!

Разпънати бели обширни платнени шатри. Дошло е едно от най-очакваните събития на варненското лято! Вълнение за любителите на книгата, потапят се в морската й Алея…

Любезни и знаещи продавачи посрещат, упътват и изпращат с усмивка и много човечност. Атмосфера, носеща превъзходно чувство: купуваш си книжка, сядаш на пейка и се задълбочаваш в разказа…

Около теб са интонации от различни националности, глъчката на деца с балони, а ти хем си там, хем те няма. Приказките на Братя Грим, Ханс Кристиан Андерсен, Вилхелм Хауф за малки и големи. „Фердо мравката“! Чудесните й илюстрации и вълшебният разказ за Фердо. Подходящ подарък за любознателни внуци, който те връща в собственото ти детство, когато всичко е светло и розово.

Лято е, лято във Варна!                                              

Срещаш елегантни жени, поели към морската градина с избраника на сърцето си. Движат се млади майки с палави дечица. Съзираш и двойки от третата възраст, намерили формулата за взаимна подкрепа.

Светове и цветове от хора, излъчвания и емоции. Варна – морската столица на България!Пленява те задълго!

Може да харесате още

Остави коментар