Начало » Скачащите тийнейджъри

Скачащите тийнейджъри

by For me
0 коментар
Скачащите тийнейджъри

Може би всеки човек е бил привлечен от даден спорт. Спортът започва още в ранна детска възраст и се изгражда като навик и любов. Дали детето ще отиде на футбол, тенис на корт или тенис на маса, карате, бойни изкуства, борба, бокс, художествена гимнастика, плуване, колоездене, гребане, или само ще тича, ще кара ролери или ски.

Ако не сте любители на нито един посочените спортове, а обичате фитнеса и бодибилдинга, полезно е да знаете, че организмът свиква с едно и също натоварване. Резултатно е от време на време да се прави смяна чрез разнообразни различни натоварвания на тялото.

Сред най-новата мода при децата и момчетата тийнейджъри е дроп – колоездене по стръмни места, от които можеш да подскачаш с колелото си. На разходка в парка сте ги видели – колела с големи гуми и деца с огромни каски.

Казват, че това им дава възможност да скачат, без да се ударят. Интересно е да видиш доста смела нова тенденция сред тийнейджърите. Те са енергични и често задават предизвикателства. Импровизират. Изтъкани са от хрумвания, не са затворени, тяхното присъствие е аларма към нас – по-големите.

В тийнгенерациите новото съществува, а ние винаги има какво да научим от тях.

Може да харесате още

Остави коментар