Начало » Смисълът на страстта

Смисълът на страстта

by For me
0 коментар
Смисълът на страстта

Много често се използва тази дума, но наистина ли знаем нейното значение? Тя има много употреби, но главното й значение е на неудържимо, неконтролируемо увлечение, желание, чувство, на което трудно се устоява. В съвремието, когато се изрече страст, се сещаме за изпепеляваща любов.

Сега давам и друго тълкуване. Аз съм работохолик, за много хора и неразбрана. От години работя върху личностното си израстване, а това пали страстта ми за себеоткриване.

Когато бях дете, в мен будеха страст пеенето и танцът, движението като цяло. Така е и досега. Създадох танцовата школа за деца „Nensi Dance”. Направих го, за да събудя чиста любов у всяко едно сърце към движението, към танца. Толкова страст влагам във всяко мое действие, че се е стигало да ме наричат и „машина“. Всяко нещо, което те увлича и го правиш с удоволствие (хоби – танци, йога, пеене, рисуване, фотография, творческо писане), всяка работа, която протича с ентусиазъм, е страст на сърцето. Да живееш със страст, е да обичаш всичко, което правиш. А защо не го прилагаме по-често в ежедневието ни?!

Може да харесате още

Остави коментар