Начало » Очите – огледало на душата

Очите – огледало на душата

by For me
0 коментар
ochite-ogledalo-na-dushata

Очите, една от най-красивите части на нашето тяло, отразяват душата. Човешкият поглед издава носителя си и признаците му. Стига да проявяваме повече любопитство и аналитичност, ще стигнем до търсените отговори. Вгледате ли се в очите, ще успеете – те са огледало.

При воденето на разговор зрителният контакт е важен. Очите, които не могат да гледат само във вас и се притесняват, умело се опитват да прикрият нещо. Усмихващите се при срещата очи говорят за дружелюбие и любопитство, желание, дори за забавление по детски…

Едни успяват да гледат с топлина и любов, други само с поглед могат да изразят светкавица и мълния.

Сещате ли се за играта от детството вълчи поглед. Две деца заставаха едно срещу друго и се състезаваха кой по дълго ще издържи да гледа, без да мигне. Изкуство е да поддържаш силна концентрация върху другия. Ако си го упражнявал отрано, лесно гледаш събеседника в очите.

Опитвайте се да разгадавате погледа на човека – може да издава флирт, погнуса, интерес, любопитство, топлина, любов, щастие, радост, безпокойство, дивотия, усмивка. И така, поглеждайки, вижте какво се случва в душата.

Усмивка с очи от мен – Анастасия!

Може да харесате още

Остави коментар